icono impresión valencia

El nostre servici íntegre d'impremta inclou la realització de disseny i maquetació del seu treball.

preimpresion valencia

Disseny i Maquetació

Un bon disseny és el que diferència un treball de qualitat, és necessari desenrotllar un disseny atractiu que facilite la lectura i que il·lustre les idees, és a dir, el disseny ha de suposar un equilibri entre text i il·lustracions.

En La Plaça comptem amb un departament de disseny propi gràcies al qual tenim una relació directa entre els dissenyadors i els impressors cosa que permet que el treball es realitze més ràpid i sense intermediaris i així poder solucionar qualsevol problema que sorgisca de manera més efectiva.

La distribució dels textos i imatges dins del seu treball és molt important perquè es veja net ordenat i amb sentit, per això el nostre departament de disseny cuida molt la maquetació perquè no quede cap solt.

Realització de proves

Els treballs canvien molt de quan ho tens en la pantalla de l’ordinador a quan ho plasmes en el paper i és molt important que el client veja una prova impresa abans d’enviar-ho a impremta, per això a petició del client realitzem proves que en l’argot de la professió es criden “Ferros”, d’esta manera el client pot veure com quedara el seu treball quan estiga finalitzat i donar el vist-i-plau de manera mes segura que veient-ho només per pantalla.

També ens servix a nosaltres per a contrastar que no hi haja hagut cap errada d’impressió o desaparegut algun text o imatge i comprovem que el color siga el correcte.

 

 

 • 02-diseno-plaza
 • 03-diseno-plaza
 • 04-diseno-plaza
 • 06-diseno-plaza
 • 07-diseno-plaza
 • 09-diseno-plaza
 
icono flecha impresión valencia

Algunes imatges de

Pre-Impressió

 • 02-diseno-plaza
 • 03-diseno-plaza
 • 04-diseno-plaza
 • 06-diseno-plaza
 • 07-diseno-plaza
 • 09-diseno-plaza
icono flecha impresión valencia

Impremta en València

Impremta La Plaça

X

Cláusula de privacidad


De conformidad con la Ley Orgánica de Protección de Datos, le informamos de que su correo electrónico será incluido en un fichero responsabilidad de Impremta La Plaça, S.L.U., con domicilio en C/ Costera, 17 46970 Alaquàs (Valencia), con la finalidad de enviarle comunicaciones publicitarias o promocionales acerca de nuevos productos o servicios que pudieran ser de su interés.

Por otro lado, como usuario garantiza ser mayor de 14 años y que la información facilitada es exacta y veraz.

Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición a través de comunicación escrita concretando su solicitud a la dirección arriba indicada o a través del correo electrónico laplaza@laplazanet.com. En el caso de los derechos de acceso, rectificación y cancelación deberá aportar fotocopia de su DNI o documento equivalente.

No obstante, podrá ejercer también los derechos de rectificación y cancelación de sus datos por medio de los enlaces que al pie de las newsletters se han establecido con tal fin. Puede consultar nuestra Política de Privacidad completa en esta página.