icono impresión valencia

25 Anys d'història de l'empresa recolzen el nostre bon treball.

Historia Imprenta Valencia La Plaza

Els nostres inicis es remunten a 1989, quan el gerent Josep Baltasar Escrivà Fort, discapacitat per pèrdua d’audició, es planteja iniciar en solitari un projecte empresarial relacionat amb les arts gràfiques després d’un llarg aprenentatge en la impremta d’un familiar seu.

Va començar amb una Heidelberg d’aspes i amb el temps ha actualitzat les màquines fins a arribar a la digital. “Hem treballat amb màquines de tipografia, després amb fotolits que es revelaven en habitacions fosques per a després insolar en les plantxes. Quantes hores invertíem en la composició d’un llibre, quan ara en eixe mateix temps estan impresos i servits al cliente” açò ens relata Baltasar visualitzant el canvi tan important que hi ha hagut en el sector.

“La nostra diversificació més important ocorre en 1995 quan es decidix complementar el servei d’impressió amb el de material d’oficina i així tancar el cercle. Però en esta última etapa tornem a innovar. “Esta nova era de la tecnologia és tot un repte per a nosaltres, significa no quedar-mos obsolets, per això hem invertit en màquines digitals d’última generació i ampliat els nostres serveis de carteleria i serigrafia”.

 

 

icono flecha impresión valencia

Impremta en València

Impremta La Plaça