icono impresión valencia

Impremta La Plaça és un CEE, un Centre Especial d'Empleo... però què significa?

Per què confiar en nosaltres?

Perquè contractant els nostres serveis contribuïxen a ampliar llocs de treball assignats a persones amb “capacidades distintas”, fent que este sector siga valorat per la seua professionalitat i especialització. A més si l’empresa que contracta els nostres serveis supera les 50 persones es poden acollir a les mesures d’excepcionalitat que marca la llei

Com complir

Si necessita complir la llei LISMI i acollir-se a les mesures d’excepcionalitat pot cridar-nos i els nostres experts li assessorarem. Però és tan senzill com consumir l’equivalent al SMI del 2% de la seua plantilla en serveis destinats a un Centre Especial d’Ocupació, així tindran un pas donat en el compliment de la dita llei.

Llei Lismi

Es tracta d’una llei que va ser creada per a fomentar la inserció laboral de persones discapacitades i que les empreses amb més de 50 empleats s’implicaren en això. Hi ha diverses formes de fer complir esta llei. Una d’elles és oferint llocs de treball a persones amb discapacitat, l’altra alternativa és la donació a ONG’s i la tercera i que a nosaltres ens implica, és la d’acollir-se a les mesures d’excepcionalitat i treballar amb un CEE, contractant serveis que suposen l’equivalent al 2% de la plantilla.

icono flecha impresión valencia

Impremta en València

Impremta La Plaça